Arto Design Putkikauha

Arto Design Putkikauha

69.90

Varasto loppu

ARTO DESIGN PUTKIKAUHA

Tyylikäs teräksinen kaatokauha, jolla kohdistat veden tarkasti haluttuun kohtaan. Pitkä varsi 68 cm. Arto-Löylykauha on Suomalaista huippudesignia.Käsintehdyt kauhaosa ja varsi ovat ruostumatonta terästä, kahva on saunasuojalla viimeisteltyä puuta. Tilavuus n 2dl .

Tuotetiedot:

  • Valmistaja: Pinetta
  • Leveys: 680 mm
  • Materiaalit: Puu, Ruostumaton teräs
  • Värit: Ruskea, Teräs
  • Materiaalin tarkenne: Ruostumaton teräs, haapa
  • Pituus: 68cm
  • Rahtipaino (kg): 1,20

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

ARTO DESIGN PUTKIKAUHA

Pinetan putkikauha Arto on innovatiivinen design -saunakauha. Kauhaosa on valmistettu teräksestä ja käsiosa on haapa-puuta. Täytä U:n -muotoinen teräsputki vedellä, siirrä kauha kiukaan päälle ja kallista. Vesi osuu helposti haluttuun kohtaan eikä roisku ympäriinsä. Käyrän toinen pää on umpinainen, joten vesi pysyy helposti putkilon sisällä. Arto-kauhan pituus on 68 cm. Tuote on pakattu sinivalkoiseen laatikkoon. Ihana lahjaidea tai pitkäikäinen laatutuote kotisaunaan.

Ruostumaton teräs on materiaalina luja ja kestävä, sillä se kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja voimakkaita syövyttäviä aineita. Ruostumaton teräs on myös kauniin näköinen, sillä kiillotettuna sen pinta on peilimäinen ja heijastava. Ruostumaton teräs on oikein hoidettuna siisti, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Pinetta käyttää ruostumatonta terästä tuotteissaan mm. saunakauhoissa ja -kiuluissa.

Hoito-ohje: Puhdista terästuotteet säännöllisesti neutraalilla saippualla ja vedellä. Joskus pintaan voi muodostua pieniä ruostepilkkuja, tällöin poista ne messingin tai hopean kiillottajalla.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg (kilogramma)
Mitat 71 × 13 × 7 cm (senttimetri)

otsikko

Go to Top