fbpx

Cherry Blossom Käsivoide ViridiEco 300ml

etusivu/Ihonhoito/Cherry Blossom Käsivoide ViridiEco 300ml

Cherry Blossom Käsivoide ViridiEco 300ml

11.90

Varasto loppu

Cherry Blossom käsivoide 300ml

Kosteuttava käsivoide, joka tuoksuu kirsikankukilta. Sisältää hoitavia ainesosia ylläpitämään ihon pehmeyden ja hyvinvoinnin. Sisältää mm sheavoita joka on tunnettu kosteudensäilyttäjänä. Sisältää myös linolihappoa (omega 3 ja omega 6). Näitä ainesosia kehomme ei pysty itse tuottamaan ja siksi on tärkeää saada tärkeät ravintoaineet muualta. Tavallisin tapa on ravinnon kautta mutta ihon kautta imeytynyt ravintoaine on myös yksi mainio tapa. Käsivoide sisältää beta glukaanina joka on bioaktiivnen ainesosa ja sen saa hyödynnettyä kauran soluseinästä. Beetaglukaani rauhoittaa ihoa, se on ihoa korjaava ja edesauttaa ihon palautumis prosessia.

Soveltuu: normaalille/ kuivalle iholle.

Vinkki! Soveltuu myös vartalolle käytettäväksi, kevyempi koostumus kuin Body Butterissa.

Varoitus: ei syötäväksi.

Sisältää: Aqua –  Vettä, Butyrospermum Parkii Butter – Sheavoita*,Helianthus Annuus Seed Oil – Auringonkukkaöljyä*, Beta-Glucan – Bioaktiivinen aine kauran soluseinästä, Cetearyl Alcohol (kookoksesta)*, Glycerin – Kosteudensäilyttäjä maissiöljystä*, Sodium Chloride – Suola, Glyceryl stearate – (GMO -vapaista soijapavuista)*, Dehydroacetic Acid – Mieto säilöntäaine joka on hyväksytty käytettäväksi ekologisissa ihonhoitotuotteissa, Parfum (natural scent) – Luonnollinen tuoksu eteerisistä öljyistä, Lactic Acid – Maitohappo (Ph soveltuva), *Raaka-aineet merkitty tällä merkillä ovat ekologisesti sertifioituja, Vesi ja suola ovat raaka-aineita mutta niitä ei voi luokitella ekologiseksi koska niitä ei voida viljellä. 100% luonnollinen, 95% kasvien raaka-aineista ovat ekologisesti sertifioituja. Allergiainfo: Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, Benzyl Cinnamate.

Varasto loppu

Kuvaus

Bioaktiiviset ainesosat

Kehomme on kokonaisuus ja hyvinvointi tuntuu ja näkyy niin kehossa, mielessä kun ihossakin. Kehomme tarvitsee paljon erilaisia ainesosia, jotka hoitavat hyvinvointiamme ja siksi haluamme tuoda ihonhoitoon tärkeitä bioaktiivisia ainesosia tukemaan ja hoitamaan. Näin pystymme maksimoimaan tuotteiden vaikutusta ja lopputulosta luonnollisella, vegaanisella sekä ekologisella tavalla. Yhdessä ihonhoito asiantuntijoiden kanssa, dermatologisesti testatut tuotteet tarjoavat ihon voinnille vain parhaimpia raaka-aineita vitamiineja ja bioaktiivisia ainesosia tukemaan jokaisen tuotteen ominaisuuksia ja ihomme hyvinvointia.

Beetaglukaani tulee kauran soluseinästä ja sen ominaisuus ihonhoidossa on rauhoittaa ihoa.

Retinolihappo on nimeltään myös A-vitamiini, jonka keho pystyy muokkaamaan ja muuttamaan tarpeen mukaan retinoliksi. Sen ominaisuudet ovat anti-age vaikutus ja akne ihoa hoitava.

Lesitiinit ovat rasvahappoja, esimerkiksi avokadoöljy, E- vitamiini, auringonkukkaöljy, teesiemenöljy. Nämä ovat hyviä rasvahappoja mm. aivoille ja hermotoiminnalle.

Panthenol on nimeltään myös Provitamin B5, se rauhoittaa herkkää, kuivaa ja akne ihoa. Tämä auttaa myös ihoa joka on vaurioitunut, tulehtunut ja se edesauttaa paranemista.

Skvalaani tulee oliiveista ja se toimii kosteuttajana, se auttaa myös muita ainesosia imeytymään ja soveltuu herkälle, akne ja atooppiselle iholle.

Maitohappo auttaa tasoittamaan ihon omaa pH arvoa ja sitä löytyy eri määrissä riippuen tuotteesta ja sen ominaisuuksista.

Tuotteemme soveltuvat niin normaali, herkkä, kuiva iholle tai erilaisille iho-ongelma kohdille (akne, psoriasis jne.), hoitamaan, rauhoittamaan, tasoittamaan ja kosteuttamaan.

Lisätiedot

Paino0.33 kg
Mitat6.5 × 6.5 × 16 cm

otsikko

Go to Top