fbpx

Cherry Blossom Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

etusivu/Ihonhoito/Cherry Blossom Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

Cherry Blossom Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

22.50

Varasto loppu

Cherry Blossom vartalokuorinta 200ml 

Cherry Blossom on ihana vartalokuorinta joka sisältää Himalajansuolaa ja raikkaan kirsikankukantuoksun. Kuorinta puhdistaa kuolleet ihosolut iholta jättäen sen pehmeäksi. Himalajansuola on antiseptinen ja puhdistava. Kuorinnan öljy kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Tuote sisältää mm. siemenöljyä ruusunmarjoista joka on rikas beetakaroteeni lähde. Se ehkäisee ihon vanhenemista ja soveltuu erinomaisesti kypsälle iholle käytettäväksi. Öljy on rikas A-rasvahapoista, se rauhoittaa ihoa auringon UV-säteilyn vaurioilta. A- rasvahapot auttavat solujen uusiutumisen prosessissa.

Käyttöohjeet: Levitä vartalokuorinta kostealle iholle, hiero pyörivin liikkein, huuhtele. Kuorinnan jälkeen ei tarvitse pestä vartaloa saippualla. Varoitus: varo ettei tuotetta mene silmiin, huuhtele välittömästi puhtaalla vedellä. Jos silmien ärsytys jatkuu, ole yhteydessä lääkäriin. Ei nieltäväksi.

Käytä noin 2-3 kertaa viikossa.

Sisältää: , Sodium Chloride –  Himalajansuolaa, Helianthus Annuus Seed Oil, Auringonkukkaöljy*

Glycerin*, Sodium Olivoyl Glutamate – Mieto tensiini oliiveista*,Argania spinosa kernel oil – Arganöljy*, Rosa Rubiginosa seed oil – Ruusunmarjaöljy*, Cetearyl Alcohol*Glyceryl Stearate*

Luonnollinen parfyymi

*Tuotteet jotka ovat merkitty ovat ekologisia ja sertifioituja raaka-aineita.

Suola on raaka-aine, mutta sitä ei voida luokitella ekologiseksi, koska sitä ei viljellä.

100% luonnollinen.

Allergiainfo: Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, Benzyl Cinnamate

Varasto loppu

Kuvaus

Bioaktiiviset ainesosat

Kehomme on kokonaisuus ja hyvinvointi tuntuu ja näkyy niin kehossa, mielessä kun ihossakin. Kehomme tarvitsee paljon erilaisia ainesosia, jotka hoitavat hyvinvointiamme ja siksi haluamme tuoda ihonhoitoon tärkeitä bioaktiivisia ainesosia tukemaan ja hoitamaan. Näin pystymme maksimoimaan tuotteiden vaikutusta ja lopputulosta luonnollisella, vegaanisella sekä ekologisella tavalla. Yhdessä ihonhoito asiantuntijoiden kanssa, dermatologisesti testatut tuotteet tarjoavat ihon voinnille vain parhaimpia raaka-aineita vitamiineja ja bioaktiivisia ainesosia tukemaan jokaisen tuotteen ominaisuuksia ja ihomme hyvinvointia.

Beetaglukaani tulee kauran soluseinästä ja sen ominaisuus ihonhoidossa on rauhoittaa ihoa.

Retinolihappo on nimeltään myös A-vitamiini, jonka keho pystyy muokkaamaan ja muuttamaan tarpeen mukaan retinoliksi. Sen ominaisuudet ovat anti-age vaikutus ja akne ihoa hoitava.

Lesitiinit ovat rasvahappoja, esimerkiksi avokadoöljy, E- vitamiini, auringonkukkaöljy, teesiemenöljy. Nämä ovat hyviä rasvahappoja mm. aivoille ja hermotoiminnalle.

Panthenol on nimeltään myös Provitamin B5, se rahoittaa herkkää, kuivaa ja akne ihoa. Tämä auttaa myös ihoa joka on vaurioitunut, tulehtunut ja se edesauttaa paranemista.

Skvalaani tulee oliiveista ja se toimii kosteuttajana, se auttaa myös muita ainesosia imeytymään ja soveltuu herkälle, akne ja atooppiselle iholle.

Maitohappo auttaa tasoittamaan ihon omaa pH arvoa ja sitä löytyy eri määrissä riippuen tuotteesta ja sen ominaisuuksista.

Tuotteemme soveltuvat niin normaali, herkkä, kuiva iholle tai erilaisille iho-ongelma kohdille (akne, psoriasis jne.), hoitamaan, rauhoittamaan, tasoittamaan ja kosteuttamaan.

Lisätiedot

Paino0.275 kg
Mitat9.5 × 9.5 × 6.5 cm

otsikko

Go to Top