Höyry Löyly Saunasäkki 36x52cm Pellavaa

Höyry Löyly Saunasäkki 36x52cm Pellavaa

42.9069.90

Höyry Löyly Saunasäkki

Höyry Löyly Pellava Saunasäkki on kiva selän alla, ei polta ja muotoutuu jokaisen selän alla kivasti. Tuote on valmistettu perinteisesti laadukkaasta 75% pellavasta 25% puuvillasta, säkissä on sisällä toinen pellavasäkki, jossa eps-rouhe, joten kun haluat pestä säkin, niin tarranauha auki, sisäsäkki pois ja pesuun, valitse oma värisi. 7 eri värivaihtoehtoa. Koko Musta, Musta,Tumman Harmaa, Vaalean Harmaa, Oliivi, Valkoinen, Vaalean Sininen ja Vanha Sininen .

Pestään max 40 asteessa. Tuotteen kutistuvuus 5-7% .

Koko: halkaisija 36cm ja korkeus 52cm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Höyry Löyly Saunasäkki 36 x 52cm

Pellavan ominaisuuksiin kuuluu hengittävyys, kaunis kiilto ja lujuus. Pellavaa käytetään pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin hyvän kosteudenimukyvyn vuoksi, sekä lian hylkivyyden ja myös lujuuden takia. Pellavan varsista valmistetaan erittäin kestävää tekstiilikuitua ja pellavatekstiileillä on ainutlaatuinen antibakteerinen ominaisuus. Valitse omasi, 7 eri värivaihtoehtoa.

 

Höyry Löyly Oy on vuonna 2016 perustettu perheyritys, joka sijaitsee läntisellä Uudellamaalla Lohjalla. Tarjoamme uusia elämyksiä ja innovaatioita saunomiseen, kaikille saunomisesta nauttiville.

Katso myös muut saunatekstiilit!

https://www.saunatuote.fi/tuote-osasto/saunatekstiilit/

Lisätiedot

Paino 0.5 kg (kilogramma)
Mitat 36 × 36 × 52 cm (senttimetri)
Värit

Koko Musta, Musta, oliivi, Punainen, tumman harmaa, vaalean harmaa, vaalean sininen, Valkoinen, vanha sininen

otsikko

Go to Top