Korpiahon Hunajaiset Löylytuoksut 100ml

Korpiahon Hunajaiset Löylytuoksut 100ml

6.50

Korpiahon Hunajaiset Löylytuoksut

Hehku Hunajaiset Löylytuoksut on valmistettu aidoista eteerisistä öljyistä, joihin on lisätty hunajan tuoksu. Korkealaatuisten raaka-aineidensa ansiosta löylytuoksut antavat puhtaan tuoksunautinnon. Tuotteet soveltuvat käytettäviksi saunassa. Täyteläisin tuoksu saadaan saunassa n. 60 °C:ssa.

Löylytuoksuja on saatavilla tuoksuissa Hunaja-Koivu, Hunaja-Terva, Hunaja-Omena, Hunaja-Eucalyptus, Hunaja-Yrtti ja Hunaja- Laventeli , valitse oma saunatuoksusi.

Pullonkoko 100 m

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Korpiahon Hunajaiset Saunatuotteet

Tarjoamme hellivät ja hoitavat hunajaiset tuotteet saunaan ja suihkuun, sekä erilaisina ihovoiteina. Korpiahon Hehku -sarja on vuonna 2014 alkunsa saanut uusi sarja vanhoista suosituista saunatuotteista. Suosituimmille tuotteille olemme hakeneet Avainlippu -merkin.

Hunaja on ollut kautta aikojen suosittu tuote ihonhoitoon myös ulkoisesti. Luonnon omaksi antibiootiksikin kutsuttu hunaja sopii erinomaisesti ihon ja kauneuden hoitoon kosteuttavan ja puhdistavan vaikutuksensa vuoksi. Hunaja sisältää yhteensä yli 200 eri hivenainetta, entsyymiä ja vitamiinia.  Hunajatuotteita ja hunajaa kannattaa kokeilla myös ongelmaihon hoidossa. Lisäksi hunaja voi auttaa palaneeseen ihoon, hyönteisen puremiin sekä ihon hilseilyyn.

Aidon luonnon hunajan lisäksi joistakin tuotteistamme löytää propolista. Mehiläispesässä mehiläiset käyttävät propolista eli kittivahaa pesän suojaamiseen, desinfiointiin ja puhdistukseen. Propoliksen teho perustuu sen sisältämiin flavonoideihin, jotka toimivat antioksidantteina. Propolis saattaa helpottaa tulehduksia, sekä nopeuttaa kudosten ja solujen kasvua, jolloin esimerkiksi haavojen paraneminen helpottuu.

Saunomisnautintoasi voit lisätä aromikkaan saunahunajan ja raikkaan löylytuoksun avulla. Hunaja on mitä mainiointa myös hiusten hoidossa. Olemmekin kehittäneet suomalaisesta hunajasta Suomessa valmistetut suositut Hunajashampoot, joissa mukana n. 15 % aitoa hunajaa.

Lisätiedot

Paino 0.13 kg (kilogramma)
Mitat 13 × 4 × 4 cm (senttimetri)
Löylytuoksu

Hunaja-Eucalyptus, Hunaja-Koivu, Hunaja-Laventeli, Hunaja-Omena, Hunaja-Terva, Hunaja-Yrtti

otsikko

Go to Top