Köysi Saunasuolakulho & Merisuola Seinämalli

Köysi Saunasuolakulho & Merisuola Seinämalli

16.90

Varasto loppu

Köysi Saunasuolakulho & Merisuola Seinämalli

Tuotteen mukana tulee pussi merisuolaa.

Suolahoito aloitettiin todennäköisesti vuonna 1843 Puolassa, jossa tutkittiin suolakaivostyöläisten terveyttä. Kävi ilmi, että kaivostyöläiset eivät koskaan kärsineet hengityselinten sairauksista. Suola vähentää merkittävästi stressiä, hidastaa ja parantaa hengitystä, eliminoi kuorsauksen, lisää keskittymiskykyä, luo terveyden ja tyytyväisyyden tunteen samalla kun hidastaa ihon ikääntymistä ja tasoittaa ryppyjä. Suola puhdistaa saunan ilmaa.

Käyttö: Kaada pussista merisuolaa tuotteeseen, älä jätä tyhjää suolapussia saunaan. Asenna suolakulho saunaan seinään niin, että vettä ei pääse suolaan heittäessäsi löylyä eikä suolaa pääse kiukaaseen. Suolasta vapautuneet hyödylliset aineet leviävät saunaan.

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Höyry Löyly Oy  valmistuttaa käsintehtyä keramiikkaa , joka on valmistettu valkoisesta palanneesta savesta. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia ​, astioita saunaan jotka on myös sisustuselementtejä ja kivoja lahjoja tuliaisviemisiksi. Niiden koko vaihtelee välillä 7 cm – 40 cm, paino 50 g – 8 kg. Keramiikka on maalattu ja peitetty vedenkestävällä lakalla, joten niitä voidaan käyttää saunassa turvallisesti. Keraamiset saunatuotteet on kiva vaihtoehto perinteisille saunatuotteille.

 

Lisätiedot

Paino 0.3 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 12 × 17 cm (senttimetri)
Värit

Musta/Harmaa, Ruskea

otsikko

Go to Top