Lovely Lavender Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

Lovely Lavender Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

22.50

Varasto loppu

Lovely Lavender vartalokuorinta 200ml

Lovely Lavender on mieto sokerikuorinta, soveltuu herkälle iholle. Laventeli tuoksulla on hyvin rauhoittava vaikutus ja soveltuu erinomaisesti kun kaipaat rentoutua. Laventelilla on antiseptinen vaikutus joka myös saa ihosi kauniiksi ja hyvän voivan näköiseksi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ekologinen sokeri on mieto ja puhdistava ja öljy auttaa ihoa kosteuttamisessa ja vahvistaa ihoa. Koska kuorinta on niin hellävarainen niin se soveltuu myös kasvoille käytettäväksi. Käytetään kostealle iholle, hiero pyörivin liikkein ja huuhtele. Erillistä saippuaa ei tarvitse käyttää koska sokeri kuorii ja öljyt hoitavat ihoa. Laventeli on vanha lääkekasvi, jota käytettiin haavoihin ja ihoon joka oli vahingoittunut. Sillä on antiseptisiä ominaisuuksia joka edesauttaa ihon palauttamisessa ja korjaus prosessissa.

Käytä vartalokuorintaa 2-3 kertaa viikossa.

Sisältää: Sucrose – Sokeria*, Glycerin*, Helianthus annuus seed oil – Auringonkukkaöljyä*, Macadamia integrifolia seed oil – Macadamia siemen öljyä*, Sodium Olivoyl Glutamate – Mieto tensidi oliiveista*, BAdansonia digitata seed oil – Baboaöljy*, Cetearyl Alcohol*, Glyceryl Stearate*, Lavandula angustifolia oil – Eteerinen laventeliöljy* *Raaka-aineet merkitty tällä merkillä ovat ekologisesti sertifioituja ja 100% luonnollinen.

Allergiainfo: Linalool

Varasto loppu

Kuvaus

Bioaktiiviset ainesosat

Kehomme on kokonaisuus ja hyvinvointi tuntuu ja näkyy niin kehossa, mielessä kun ihossakin. Kehomme tarvitsee paljon erilaisia ainesosia, jotka hoitavat hyvinvointiamme ja siksi haluamme tuoda ihonhoitoon tärkeitä bioaktiivisia ainesosia tukemaan ja hoitamaan. Näin pystymme maksimoimaan tuotteiden vaikutusta ja lopputulosta luonnollisella, vegaanisella sekä ekologisella tavalla. Yhdessä ihonhoito asiantuntijoiden kanssa, dermatologisesti testatut tuotteet tarjoavat ihon voinnille vain parhaimpia raaka-aineita vitamiineja ja bioaktiivisia ainesosia tukemaan jokaisen tuotteen ominaisuuksia ja ihomme hyvinvointia.

Beetaglukaani tulee kauran soluseinästä ja sen ominaisuus ihonhoidossa on rauhoittaa ihoa.

Retinolihappo on nimeltään myös A-vitamiini, jonka keho pystyy muokkaamaan ja muuttamaan tarpeen mukaan retinoliksi. Sen ominaisuudet ovat anti-age vaikutus ja akne ihoa hoitava.

Lesitiinit ovat rasvahappoja, esimerkiksi avokadoöljy, E- vitamiini, auringonkukkaöljy, teesiemenöljy. Nämä ovat hyviä rasvahappoja mm. aivoille ja hermotoiminnalle.

Panthenol on nimeltään myös Provitamin B5, se rauhoittaa herkkää, kuivaa ja akne ihoa. Tämä auttaa myös ihoa joka on vaurioitunut, tulehtunut ja se edesauttaa paranemista.

Skvalaani tulee oliiveista ja se toimii kosteuttajana, se auttaa myös muita ainesosia imeytymään ja soveltuu herkälle, akne ja atooppiselle iholle.

Maitohappo auttaa tasoittamaan ihon omaa pH arvoa ja sitä löytyy eri määrissä riippuen tuotteesta ja sen ominaisuuksista.

Tuotteemme soveltuvat niin normaali, herkkä, kuiva iholle tai erilaisille iho-ongelma kohdille (akne, psoriasis jne.), hoitamaan, rauhoittamaan, tasoittamaan ja kosteuttamaan.

Lisätiedot

Paino 0.275 kg (kilogramma)
Mitat 9.5 × 9.5 × 6.5 cm (senttimetri)

otsikko

Go to Top