fbpx

Löylynsielu Black & Design Pallokauha Musta

etusivu/Kauhat, Lahjat ja Liikelahjat, Löylynsielut, Uutuudet/Löylynsielu Black & Design Pallokauha Musta

Löylynsielu Black & Design Pallokauha Musta

125.00

Varasto loppu

Design pallolöylykauha Musta

Tyylikäs löylykauha vaativampaankin makuun. Kauhan pitkä varsi mahdollistaa veden kaatamisen kiukaalle rauhallisesti, mikä takaa makeimmat löylyt. Kahva: haapaa. Metalliosat: ruostumatonta terästä. Design: Ari Kostamo.

 

Tilavuus: 0,5 Paino  0,22 kg 

Löylynsielu Black

Löylynsielu vie veden kiuaskivien sisään luoden löylystä pidemmän ja pehmeämmän.

Sopii sähkö- ja puulämmitteisiin kiukaisiin. Kotimainen avainlipputuote.

Valmistettu kierrätys alumiinista.

Tilavuus: 0,3 l Paino 0,6kg

Löylynsielu Black on Anodisoitu eli eloksoitu  on metallien pintakäsittely, joka lisää metallien luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Anodisointi muodostaa sähkövirran avulla suojaavan oksidipinnoitteen metallin pinnalle. Anodisoitu pinta on kova ja kulutusta kestävä. Anodisointi parantaa myös kappaleen ulkonäköä ja anodisoitu pinta on helppo pitää puhtaana. Anodisoinnilla voidaan estää alumiinin korroosio esimerkiksi merivedelle alttiissa osissa. Kappale upotetaan anodisointiliuokseen ja sähkövirran avulla sen pinnalle kasvatetaan suojaava oksidikerros.

Varasto loppu

Kuvaus

Löylynsielu Black

Löylynsielu on kotimainen patentoitu laatutuote, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista.
Kaatamalla vettä suppiloon saat pitkät, pehmeät ja täyteläiset löylyt.
Saunatuoksuja käyttäessä nautit tuoksuista pidempään.
Löylynsielu soveltuu kivitilallisiin puu- sekä sähkölämitteisiinkiukaisiin ja se on helppo asentaa. Kertalämmitteisiin kiukaisiin Löylynsielua ei saa laittaa. (Aito-kiuas)

Tutustu Löylynsielun lahja versioihin Tästä.

More information about Höyrylöyly & Löylynsielu here.

ASENNUSOHJE: Sähkökiukaat: Ota kiviä pois vastusten yläosaan asti ja aseta tuote niin että vastukset eivät ole kosketuksessa tuotteeseen. Laita kivet takaisin niin, että suppilo-osa jää näkyviin. Puukiukaat: Ota kiviä pois tulipesän yläosaan asti niin, että tulipesän pintaan jää ohut kerros kiviä ja aseta tuote paikalleen. Laita kivet takaisin niin, että suppilo-osa jää näkyviin. KÄYTTÖOHJE: Kun aloitat saunomisen, kaada aluksi vähän vettä laitteeseen jotta höyrynpaine tasaantuu. Tämän jälkeen kaada vettä kauha kerrallaan tarpeittesi mukaan. Parhaat löylyt saa kun lämpötila saunassa on 60-80 astetta.Kertalämmitteisiin kiukaisiin Löylynsielua ei saa laittaa. (Aito-kiuas)

Jos käytät järvivettä jossa humusta, niin sisällä oleva rst-villa saattaa käytössä tukkeutua, tällöin ota nokkapihdeillä villa pois, pese ja aseta villa takaisin. Jos haluat että vesi menee hitaammin, niin painele esim. ruuvimeisselillä villa tiivimmäksi.

MONTERINGSANVISNING: Elbastuugn: Lyft bort stenar tills övre delen av motståndet är blottat, lägg produkten på plats så att den inte rör själva motståndet. Lägg tillbaka stenarna så att de inte täcker trattdelen. Vedeldad bastuugn: Lyft bort stenar så att endast ett tunt lager av stenar finns kvar. Lägg produkten på sin plats och lägg stenarna tillbaka så att de inte täcker trattdelen. BRUKSANVISNING: Då du börjar basta, häll en liten mängd vatten i enheten så att ångtrycket stabiliserar sig. Efter detta kan vatten tillsättas en skopa i taget enligt eget behov. Den optimala temperaturen ligger vid 60-80 grader.

Lisätiedot

Paino1 kg
Mitat70 × 20 × 10 cm

otsikko

Go to Top