Nystad Sauna Löylytuoksu Koivu 3 x 4g

Nystad Sauna Löylytuoksu Koivu 3 x 4g

8.90

Varasto loppu

Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu tuo sinulle pienen palasen onnellista Suomea. Suomalainen koivu on tuoksutuotteiden sankaritar. Kuivatusta koivurouheesta valmistettu löylytuoksu on 100 % luonnonmukainen ja turvallinen käyttää. Yhdessä paketissa on kolme helppokäyttöistä yksittäispakattua tuoksupussia, jotka voit liottaa teen tapaan löylyveteen. Nauti saunastasi suomalaisen kesän tuoksussa! Valmistettu Uudessakaupungissa.

Varasto loppu

Kuvaus

Koivu:

Koivu on Suomen kansallispuu. Toisin kuin monissa muissa kielissä, suomen kielessä ei jaotella sanoja feminiineihin ja maskuliineihin. Meillä ollaan tasa-arvoisia. Suomalaisessa kansanperinteessä koivu yhdistetään silti naisellisuuteen ja viattomuuteen. Koivunlehtien eteeristen öljyjen hengittäminen rentouttaa. Niiden tuoksussa voit kuvitella olevasi suomalaisen luonnon rauhassa, olit sitten missä tahansa. Tästä syystä Nystad Sauna Company loi sinulle 100% luonnolliset löylytuoksun puhtaasta suomalaisesta koivurouheesta

Koivu saunatuoksun käyttöohjeet:

Lämmittäessäsi saunaa, laita yksi tuoksupussi kiulun pohjalle ja täytä kiulu kuumalla vedellä. Anna tuoksun hautua kiulussa löylyhuoneessa saunan lämpiämisen ajan tai vähintään 20 minuuttia. Tuoksu on parhaimmillaan n. 75 asteisessa miedossa lämmössä. Heitä löylyä normaaliin tapaan ja rentoudu.

Lisätiedot

Paino 0.015 kg (kilogramma)
Mitat 14 × 8.5 × 4.5 cm (senttimetri)

otsikko

Go to Top