Parra kiuas 14

Parra kiuas 14

609.00639.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kestävä kiuas pieneen saunaan

SOITA JA SOVI RAHTIHINTA!!

0440475373

Laadukkaista materiaaleista valmistettu kiuas, joka soveltuu 7-14 m3 saunoihin. Hyvin hallittu paloilman ohjaus mahdollistaa puun palamisen puhtaasti. Savuhormiliitäntä on joko kiukaan päältä tai takaa.

Lisätietoja tuotteesta

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Parra-saunatuotteet on kehitetty kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja kauneutta silmällä pitäen. Tuotteemme ovat ajattomia ja tyylikkäitä niin käyttöominaisuuksiltaan kuin muotoilultaankin.

Saunatuotteemme kestävät vuosikymmeniä, sillä ne valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja muista aikaa kestävistä materiaaleista. Teemme yhteistyötä Suomen Puolustusvoimien kanssa, ja se näkyy myös saunatuotteissamme. Esimerkiksi Parra-padan tulipesä on samanlainen kuin kenttäkeittiöissämme.

Parra-saunatuotteet ovat ekologinen vaihtoehto. Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme hyötysuhdetta, mikä näkyy myös vähäpäästöisten kiukaiden suunnittelussa. Tuotteemme täyttävät kaikki lainsäädännön ja normien vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa.

Parra-padat ja kiukaat lämpiävät pienellä puumäärällä. Valikoimistamme löytyy myös vedenlämmitin eli kiukaan piippuun laitettava vesisäiliö. Vesisäiliö lämpenee kiukaan lämmityksessä syntyvien savukaasujen avulla, jotka muuten menisivät taivaan tuuliin.

Parra-saunatuotteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti.

Lisätiedot

Paino 50 kg (kilogramma)
Mitat 49 × 43 × 65 cm (senttimetri)
Värit

Kromiteräs, Musta

otsikko

Go to Top