PonchoPyyhkeet 5-10 vuotiaille Luin Living

PonchoPyyhkeet 5-10 vuotiaille Luin Living

Original price was: 59.00€.Current price is: 29.00€.

Ponchopyyhkeet 5-10 vuotiaille

Tiedätkö sen tunteen, kun perheen pikku naperot pinkaisevat suihkusta märkinä kohti leikkejä ja pyyhe tipahtaa matkasta välittömästi? Lasten ponchopyyhe suunniteltiin juuri näille vauhtihirmuille. Pyyhe on helppo lapsen itsekin sujauttaa ylleen suihkun jälkeen ja taskuihin voi piilottaa tärkeimmät aarteensa.

Design: Luin Living, Suomi

Valmistusmaa: Turkki

Materiaali ja laatu: 100 % pehmeää ja imukykyistä puuvillaa, paino 450 g/m2. Turvallinen Öko-Tex-sertifioitu valmistus

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Luin Living Ponchopyyhkeet 5-10 vuotiaille

Pyyhkeen materiaali on imukykyistä 100% Signature-puuvillaamme, jonka pehmeässä syleilyssä lapsi viihtyy pidempäänkin. Tilava huppu ja söpöt korvat hymyilyttävät niin lapsia kuin aikuisiakin. Harmonisen skandinaavinen unisex-värimaailma kestää aikaa ja miellyttää monen sisustajan silmää. Pyyhkeellä on korkeimman tason Öko-tex sertifikaatti, mikä takaa, ettei valmistuksessa ole käytetty haitallisia ainesosia. Luin Living Ponchopyyhkeet 5-10 vuotiaille on hauska, hemmotteleva ja käytännöllinen lahjaidea 5-10 vuotiaalle lapselle.

 

Luin Livingin tarina

Kun meiltä kysytään Luin Livingin tarinaa, jostain syystä kerromme yleensä, että tarinamme lähti liikkeelle kesällä 2013 unelmasta suunnitella maailman paras hiuspyyhe. Totuus on kuitenkin se, että tarinamme lähti liikkeelle jo vuonna 1999, jolloin me perustajat tutustuimme toisiimme Jyväskylän Yliopiston kauppatieteiden opinnoissa. Aina opinnoista läpi perinteisen työuran ja perheiden perustamisen unelmoimme yrittäjyydestä yhdessä.

Lähde: https://www.luinliving.com/fi/

 

Katso myös muut sauna-asusteet!

https://www.saunatuote.fi/tuote-osasto/saunatekstiilit/

 

Lisätiedot

Paino 0.7 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 24 × 12 cm (senttimetri)
Värit

Dustyrose, Granite, Musta, Sand, Valkoinen

otsikko

Go to Top