S-Bar penkki 12 kpl Juomatölkille

S-Bar penkki 12 kpl Juomatölkille

517.00659.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

S-BAR PENKKI  12 JUOMATÖLKILLE

 S-Bar penkissä on valmiiksi integroitu S-Bar juoma-automaatti kylmälaukkuineen, ja se on heti valmis käyttöön.

Penkki soveltuu saunaan, pukuiloihin tai vaikkapa terassille, ja koska materiaalina perusversiossa on käsittelemätön kuusi, voit halutessasi vaikkapa sävyttää sen valitsemallasi värillä.

Toimitusaika 1-3 viikkoa!

Puuvaihtoehtot: kuusi, sävytetty kuusi harmaa, lämpökäsitelty radiata mänty – sekä haapa.

Mitat n.1200x350x450.

Pelkän rungon tilaukset: asiakaspalvelu@saunatuote.fi 

Kun haluat tilata niin ilmoita tuleeko pituus-, tai poikittaissuuntaisiin lauteisiin ja mitä puuta, niin laskemme hinnan.

S-bar Runko

289,00€ – 313,00sis. alv 24%

Vakiohintaiset puulajit tuotteeseen on valittavissa seuraavista:  kuusi 28×145, haapa 28×140, lämpömänty 28×140 ja tervaleppä 28×140.

Erikoispuut: Lämpöhaapa 26×185, Radiata 26×185, Tervaleppä 28×180, Mangolia 28×185 ja Jättiläistuija 28×145.

Leveämmät sekä vakiohintaisista lajeista poikkeavat puulajit ovat lisähinnoiteltu erikseen.

S-Bar kylmäjuoma-automaatin voit tilata pituus-, tai poikittaissuuntaisiin lauteisiin.  HUOM! Laudepuun suunta vaikuttaa puulaji-vaihtoehtoihin!

S-Bar kylmäjuoma-automaatti on lauteisiin integroitava kylmäjuoma-automaatti hissillä johon mahtuu 12kpl 0,33l juomatölkkiä. Automaatin lataus on nopeaa ja vaivatonta. S-Bar kylmäjuoma-automaatin voi integroida melkeinpä mihin tahasta puupintaiseen kalusteeseen. Kätevällä hissillä voit nostaa kylmät juomat suoraan kylmälaukusta!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

RÄJÄHTÄVÄN SUOSION SAANUT SAUNABAARI ON 100% SUOMALAINEN INNOVAATIO.

Sensaatiomainen uutuus S-Bar™ nostaa saunomiskokemuksesi täysin uudelle tasolle! Lauteisiin integroitavasta kylmäsäilytystilasta nostat huurteista virvoketta kätevästi nautittavaksi.

S-Bar™ cooleria varten erikseen tuotekehitetty kylmälaukku pitää jääkaappikylmät juomat kylminä jopa saunassa. Sensaatiomainen uutuus S-Bar™ nostaa saunomiskokemuksesi täysin uudelle tasolle! Lauteisiin integroitavasta kylmäsäilytystilasta nostat kylmää virvoketta kätevästi nostamalla.

S-Barin historia

Maailma on keksintöjä täynnä ja nyt on yksi lisää. – S-Bar™, juomien kylmäsäilytystila ja tarjoilulaite saunaan sekä erilaisiin kalusteisiin. Alkunsa se sai tietenkin saunassa.

Tietäessään minut keksijäksi, hyvä ystäväni heitti ”haasteen” saunan lauteilla löylyjen lomassa istuskellessamme, ” keksi nyt jokin juomien tarjoiluun soveltuva laite ja mielellään sellainen, jossa juomat pysyisivät myös kylminä.” Jotain hienoa.

Mikään seinärakenteeseen asennettava jääkaappi ei tietenkään tullut kyseeseen.

Sen tulisi olla siro tai ratkaisu, joka ei vie liikaa tilaa tai olisi mahdollisesti jopa täysin piilossa.

Kuitenkin sen tulisi olla sen kaltainen, että sen voi tai ”kehtaa” asentaa juuri remontoituun uudelta tuoksuvaan saunaan.

Siinähän sitä oli haastetta keksijälle kerralla ja runsaasti olikin.

Ajan saatossa, asiaa miettiessä tuli mieleen monenlaisia ratkaisuja – toimivaa ei kuitenkaan. Aikaa kului, meni vuosi jos toinenkin. Jossain vaiheessa siitä muodostui jo sellainen haaste, joka oli lähes pakko ratkaista – olihan kyseessä myös oma keksijän maineeni.

Tuolloin ei edes käynyt mielessä sellainen asia, että keksinnöllähän saattaisi olla kysyntää myös laajemmin saunojien keskuudessa.

Ruutupaperia kului ja lopulta aikaakin yli viisi vuotta.

Kun jonkinlainen ajatus oli viimein hahmoteltuna niin, että siitä voisi rakentaa mallin, syntyi ensimmäinen prototyyppi. Löylyjä tuli heiteltyä vielä lukuisia kertoja, ennen kuin prototyyppi toimi täysin moitteettomasti. Mutta saunoessa tehdyn sitkeän kehitystyön ja lukuisten eri vaihtoehtojen jälkeen ratkaisu viimein löytyi.

Tuotekehitysprosessissa yksi asia johti toiseen. Tuote jalostui, jokainen evoluutio vähensi osien määrää ja teollinen valmistettavuus parani ja tuote on nyt kannattava valmistaa kotimaassa ilman runsaasti käsin tehtäviä työvaiheita.

Lopputulos sopii täydellisesti suomalaiseen saunaan ja saunakulttuuriin.

Ideasta tuotteeksi on pitkä polku ja siinä on matkalla monenlaista haastetta ja asiaa ratkaistavaksi. Työtä, aikaa, kahvia ja rumia sanoja kuluu matkan varrella enemmän kuin tarpeeksi.

Kovasta työstä sekä aherruksesta ja ennen kaikkea periksiantamattomuudesta syntyi lopultakin toimiva tuote.

Nimi tulee sanasta ”saunabaari” ja se keksittiin – missäpä muualla, kuin saunassa.

Kun keksintö saavutti lopullisen muotonsa, suunniteltiin saunan ohelle kokonainen tuoteperhe: penkkeihin, pöytiin ja kylpytynnyreihin asenettavat SBAR-mallit.

Janoisiin tunnelmiin ja mukaviin löylyhetkiin,

S-Bar™
Pekka Salmi

Lisätiedot

Paino 40 kg (kilogramma)
Mitat 115 × 37 × 47 cm (senttimetri)
Värit

Harmaa sävytetty kuusi, Kuusi, Lämpöhaapa, Radiata

otsikko

Go to Top