fbpx

S-Bar penkki 12 kpl juomatölkille

395.00484.00

S-BAR PENKKI  12 JUOMATÖLKILLE

 S-Bar penkissä on valmiiksi integroitu S-Bar juoma-automaatti kylmälaukkuineen, ja se on heti valmis käyttöön.

Penkki soveltuu saunaan, pukuiloihin tai vaikkapa terassille, ja koska materiaalina perusversiossa on käsittelemätön kuusi, voit halutessasi vaikkapa sävyttää sen valitsemallasi värillä.

Puuvaihtoehtot: kuusi, sävytetty kuusi harmaa, lämpökäsitelty radiata mänty – sekä haapa.

Mitat n.1200x350x450.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

RÄJÄHTÄVÄN SUOSION SAANUT SAUNABAARI ON 100% SUOMALAINEN INNOVAATIO.

Sensaatiomainen uutuus S-Bar™ nostaa saunomiskokemuksesi täysin uudelle tasolle! Lauteisiin integroitavasta kylmäsäilytystilasta nostat huurteista virvoketta kätevästi nautittavaksi.

S-Bar™ cooleria varten erikseen tuotekehitetty kylmälaukku pitää jääkaappikylmät juomat kylminä jopa saunassa. Sensaatiomainen uutuus S-Bar™ nostaa saunomiskokemuksesi täysin uudelle tasolle! Lauteisiin integroitavasta kylmäsäilytystilasta nostat kylmää virvoketta kätevästi nostamalla.

S-Barin historia

Maailma on keksintöjä täynnä ja nyt on yksi lisää. – S-Bar™, juomien kylmäsäilytystila ja tarjoilulaite saunaan sekä erilaisiin kalusteisiin. Alkunsa se sai tietenkin saunassa.

Tietäessään minut keksijäksi, hyvä ystäväni heitti ”haasteen” saunan lauteilla löylyjen lomassa istuskellessamme, ” keksi nyt jokin juomien tarjoiluun soveltuva laite ja mielellään sellainen, jossa juomat pysyisivät myös kylminä.” Jotain hienoa.

Mikään seinärakenteeseen asennettava jääkaappi ei tietenkään tullut kyseeseen.

Sen tulisi olla siro tai ratkaisu, joka ei vie liikaa tilaa tai olisi mahdollisesti jopa täysin piilossa.

Kuitenkin sen tulisi olla sen kaltainen, että sen voi tai ”kehtaa” asentaa juuri remontoituun uudelta tuoksuvaan saunaan.

Siinähän sitä oli haastetta keksijälle kerralla ja runsaasti olikin.

Ajan saatossa, asiaa miettiessä tuli mieleen monenlaisia ratkaisuja – toimivaa ei kuitenkaan. Aikaa kului, meni vuosi jos toinenkin. Jossain vaiheessa siitä muodostui jo sellainen haaste, joka oli lähes pakko ratkaista – olihan kyseessä myös oma keksijän maineeni.

Tuolloin ei edes käynyt mielessä sellainen asia, että keksinnöllähän saattaisi olla kysyntää myös laajemmin saunojien keskuudessa.

Ruutupaperia kului ja lopulta aikaakin yli viisi vuotta.

Kun jonkinlainen ajatus oli viimein hahmoteltuna niin, että siitä voisi rakentaa mallin, syntyi ensimmäinen prototyyppi. Löylyjä tuli heiteltyä vielä lukuisia kertoja, ennen kuin prototyyppi toimi täysin moitteettomasti. Mutta saunoessa tehdyn sitkeän kehitystyön ja lukuisten eri vaihtoehtojen jälkeen ratkaisu viimein löytyi.

Tuotekehitysprosessissa yksi asia johti toiseen. Tuote jalostui, jokainen evoluutio vähensi osien määrää ja teollinen valmistettavuus parani ja tuote on nyt kannattava valmistaa kotimaassa ilman runsaasti käsin tehtäviä työvaiheita.

Lopputulos sopii täydellisesti suomalaiseen saunaan ja saunakulttuuriin.

Ideasta tuotteeksi on pitkä polku ja siinä on matkalla monenlaista haastetta ja asiaa ratkaistavaksi. Työtä, aikaa, kahvia ja rumia sanoja kuluu matkan varrella enemmän kuin tarpeeksi.

Kovasta työstä sekä aherruksesta ja ennen kaikkea periksiantamattomuudesta syntyi lopultakin toimiva tuote.

Nimi tulee sanasta ”saunabaari” ja se keksittiin – missäpä muualla, kuin saunassa.

Kun keksintö saavutti lopullisen muotonsa, suunniteltiin saunan ohelle kokonainen tuoteperhe: penkkeihin, pöytiin ja kylpytynnyreihin asenettavat SBAR-mallit.

Janoisiin tunnelmiin ja mukaviin löylyhetkiin,

S-Bar™
Pekka Salmi

Lisätiedot

Paino40 kg
Mitat115 × 37 × 47 cm
Värit

Harmaa sävytetty kuusi, Kuusi, Lämpöhaapa, Radiata

Go to Top