Saunakiulu SAWO 9 L Setri Steamwater

Saunakiulu SAWO 9 L Setri Steamwater

108.00

Varasto loppu

Saunakiulu SAWO 9 L Setri Steamwater

SAWO:n 9 litran design saunakiululla sisustat helposti saunan uuteen loistoon. Steamwater-kiulu kuuluu Stefan Lindforsin suunnittelemaan SAWO Dragonfire -sarjaan. Tämä kiulu on valmistettu laadukkaasta setristä ja sen pintaa koristaa kaunis Dragonfire-kuviointi ja sisusta muovia. Kahvan ergonomisen muotoilun ansiosta täyttä kiulua on myös helppoa kantaa. Kahvaosa kiinnitetään mukana tulevilla rst-ruuveilla, kuusiokoloavain tulee mukana.

Personallisen designin ansiosta Steamwater-kiulu on myös loistava lahjaidea!

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

SAWO Steamwater Setri 9L -saunakiulu

SAWO Steamwater Setri 9L -saunakiululla sisustat helposti saunan uuteen loistoon. Steamwater-kiulu kuuluu Stefan Lindforsin suunnittelemaan SAWO Dragonfire -sarjaan. Tämä kiulu on valmistettu laadukkaasta setristä ja sen pintaa koristaa kaunis Dragonfire-kuviointi ja sisusta muovia. Kahvan ergonomisen muotoilun ansiosta täyttä kiulua on myös helppoa kantaa.

Persoonallisen designin ansiosta Steamwater-kiulu on myös loistava lahjaidea!

 

SAWO on yhdistelmä sanoista Sauna World, ja se on yksi maailman johtavista sauna- ja höyrytuotteiden valmistajista.

https://www.sawo.fi/sawo/

 

Saunafakta

Kiulu on astia, josta heitetään saunassa vettä kiukaalle. Se on perinteisesti puusta valmistettu pienehkö kimpiastia, jonka kimpilaudoista yksi on muita pidempi siten, että laudan yläpää muodostaa kädensijan. Toisaalta jotkin kiulut on valmistettu metallista, paitsi kädensija puusta.

Ennen lypsykoneiden yleistymistä kiuluja käytettiin myös lehmiä lypsäessä, jolloin maito suihkusi utareista lypsinkiuluun.

Lähde: Wikipedia

 

Tutustu saunatuotteen kiulutarjontaan!

https://www.saunatuote.fi/tuote-osasto/saunaan/kiulut/

Lisätiedot

Paino 1.7 kg (kilogramma)
Mitat 34 × 34 × 17 cm (senttimetri)

otsikko

Go to Top