fbpx

Pure Nature for Men Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

etusivu/Ihonhoito/Pure Nature for Men Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

Pure Nature for Men Vartalokuorinta ViridiEco 200ml

22.50

Varasto loppu

Pure Nature for Men vartalokuorinta 200ml

Pure Nature – vartalokuorinta miehille on kosteuttava ja piristävä kuorinta. Se syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Tuote puhdistaa ihon samalla kun se vauhdittaa verenkiertoa ja poistaa kuolleet ihosolukkeet. Kuorinnalla on raikas, täyteläinen ja tasapainoinen tuoksu. Käytä vartalokuorintaa kostealle iholle hiero tuotetta pyörivin liikkein, huuhtele. Ei tarvitse käyttää erillistä saippuaa kuorinnan jälkeen. Epsomsuola on antiseptinen ja mineraalirikas Se sisältää mm. magnesiumia ja öljy auttaa vahvistamaan ihoa. Raikas tuoksu herättää aistit ja tunnet olevasi pirteämpi.

Käytä 2-3 kertaa viikossa.

Sisältää: Sodium Chloride – Merisuolaa, Magnesium Sulfate – Epsomsuolaa, Glycerin*, Helianthus annuus seed oil  – Auringonkukkaöljyä*, Sodium Olivoyl Glutamate – Mieto tensidi oliiveista*, Simmondsia chinesis seed oil – Jojobaöljyä*, Argania spinosa kernel oil – Arganöljy*, Cetearyl Alcohol*, Glyceryl Stearate*, Luonnollinen parfyymi, *Tuotteet jotka ovat merkitty ovat ekologisia ja sertifioituja raaka-aineita. Suola on raaka-aine, mutta sitä ei voida luokitella ekologiseksi, koska sitä ei viljellä.

100% luonnollinen Allerginfo:  Limonene, Linalool

Varasto loppu

Kuvaus

Bioaktiiviset ainesosat

Kehomme on kokonaisuus ja hyvinvointi tuntuu ja näkyy niin kehossa, mielessä kun ihossakin. Kehomme tarvitsee paljon erilaisia ainesosia, jotka hoitavat hyvinvointiamme ja siksi haluamme tuoda ihonhoitoon tärkeitä bioaktiivisia ainesosia tukemaan ja hoitamaan. Näin pystymme maksimoimaan tuotteiden vaikutusta ja lopputulosta luonnollisella, vegaanisella sekä ekologisella tavalla. Yhdessä ihonhoito asiantuntijoiden kanssa, dermatologisesti testatut tuotteet tarjoavat ihon voinnille vain parhaimpia raaka-aineita vitamiineja ja bioaktiivisia ainesosia tukemaan jokaisen tuotteen ominaisuuksia ja ihomme hyvinvointia.

Beetaglukaani tulee kauran soluseinästä ja sen ominaisuus ihonhoidossa on rauhoittaa ihoa.

Retinolihappo on nimeltään myös A-vitamiini, jonka keho pystyy muokkaamaan ja muuttamaan tarpeen mukaan retinoliksi. Sen ominaisuudet ovat anti-age vaikutus ja akne ihoa hoitava.

Lesitiinit ovat rasvahappoja, esimerkiksi avokadoöljy, E- vitamiini, auringonkukkaöljy, teesiemenöljy. Nämä ovat hyviä rasvahappoja mm. aivoille ja hermotoiminnalle.

Panthenol on nimeltään myös Provitamin B5, se rauhoittaa herkkää, kuivaa ja akne ihoa. Tämä auttaa myös ihoa joka on vaurioitunut, tulehtunut ja se edesauttaa paranemista.

Skvalaani tulee oliiveista ja se toimii kosteuttajana, se auttaa myös muita ainesosia imeytymään ja soveltuu herkälle, akne ja atooppiselle iholle.

Maitohappo auttaa tasoittamaan ihon omaa pH arvoa ja sitä löytyy eri määrissä riippuen tuotteesta ja sen ominaisuuksista.

Tuotteemme soveltuvat niin normaali, herkkä, kuiva iholle tai erilaisille iho-ongelma kohdille (akne, psoriasis jne.), hoitamaan, rauhoittamaan, tasoittamaan ja kosteuttamaan.

Lisätiedot

Paino0.275 kg
Mitat9.5 × 9.5 × 6.5 cm

otsikko

Go to Top