Nystad Sauna Löylytuoksu Koivu&Minttu 3 x 4g

Nystad Sauna Löylytuoksu Koivu&Minttu 3 x 4g

8.90

Varasto loppu

Puhtaiden koivunlehtien tuoksu saunaasi! Mintun eteeriset öljyt virkistävät ja avaavat hengitystä,Valmistettu Uudessakaupungissa.

Varasto loppu

Kuvaus

Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu & minttu tuoksusekoitus tuo saunaasi kesäisen koivuntuoksun samalla, kun mintun luonnolliset eteeriset öljyt virkistävät ja avaavat hengitysteitäsi. Kuivatusta koivurouheesta valmistettu löylytuoksu on 100 % luonnonmukainen ja turvallinen käyttää. Yhdessä paketissa on kolme helppokäyttöistä yksittäispakattua tuoksupussia, jotka voit liottaa teen tapaan löylyveteen. Nauti saunastasi suomalaisen kesän tuoksussa. Valmistettu Uudessakaupungissa.

Koivu

Koivu on Suomen kansallispuu. Toisin kuin monissa muissa kielissä, suomen kielessä ei jaotella sanoja feminiineihin ja maskuliineihin. Meillä ollaan tasa-arvoisia. Suomalaisessa kansanperinteessä koivu yhdistetään silti naisellisuuteen ja viattomuuteen. Koivunlehtien eteeristen öljyjen hengittäminen rentouttaa. Niiden tuoksussa voit kuvitella olevasi suomalaisen luonnon rauhassa, olit sitten missä tahansa. Tästä syystä Nystad Sauna Company loi sinulle 100% luonnolliset löylytuoksun puhtaasta suomalaisesta koivurouheesta

Koivu & minttu saunatuoksun käyttöohjeet:

Lämmittäessäsi saunaa, laita yksi tuoksupussi kiulun pohjalle ja täytä kiulu kuumalla vedellä. Anna tuoksun hautua kiulussa löylyhuoneessa saunan lämpiämisen ajan tai vähintään 20 minuuttia. Tuoksu on parhaimmillaan n. 75 asteisessa miedossa lämmössä. Heitä löylyä normaaliin tapaan ja rentoudu.

 

Lisätiedot

Paino 0.015 kg (kilogramma)
Mitat 14 × 8.5 × 4.5 cm (senttimetri)

otsikko

Go to Top