SAWO Steamshot Löylykauha Musta

SAWO Steamshot Löylykauha Musta

79.00

Varasto loppu

SAWO Steamshot  Löylykauha

Uniikki, upea  Sawo Steamwater kauhan puuvartta koristaa kaunis Dragonfire-kuviointi. Pystyasennossa seisova kauha kuuluu Stefan Lindforsin suunnittelemaan Sawo Dragonfire -sarjaan. Valmistettu laadukkaasta setristä sekä ruostumattomasta teräksestä.

 

Pituus 50cm , Leveys: 10cm, Korkeus: 8cm Tilavuus  3 dl

Musta/teräs

Varasto loppu

Kuvaus

SAWO kiulut ja kauhat

SAWO kiuluihin mahtuu 4 – 9 litraa vettä, jonka takia valikoimasta löytyy kiulu niin pieneen kuin suureenkin saunaan. Lisäksi valikoimasta löytyy useita eri malleja ja muotoja.

Puisiin kiuluihin sisältyy muovinen sisäosa, mikä suojaa puuta ja tekee kiulusta pitkäkestoisen. Muovisen sisäosan ansiosta kiulu on myös helppo puhdistaa. Kiuluja on saatavana perinteisellä yhdellä, kahdella tai rottinkisella kahvalla. Elegantit metalliset kiulut sopivat erityisesti moderneihin ja tyyliteltyihin saunatiloihin.

Kiulu tarvitsee kaverikseen myös tyyliin sopivan löylykauhan. SAWOn valikoimasta löytyy useita erilaisia laadukkaita löylykauhoja täydentämään kiuluja. Pitkävartiset kauhat on suunniteltu tilavien saunojen tarpeisiin, jolloin kiuas saattaa olla kaukanakin saunojista.

Löylykauhat ja kiulut ovat saataville setri-, haapa- tai mäntypuisina.

Lisätiedot

Paino 0.23 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 10 × 8 cm (senttimetri)

otsikko

Go to Top